2013年9月8日星期日

Gennemsnitlig tid fra CKD Stage 3 til Dialyse

"Min søster er diagnosticeret med CKD Trin 3. Jeg vil gerne vide den gennemsnitlige tid fra hendes etape til dialyse. Kan vi stoppe det fra yderligere progression?" Hvis du har lignende tvivl, så tjek denne artikel for mere viden eller chatte med vores online læge for personlig rådgivning!
Vi har fået din henvendelse. Faktisk er der ikke sat tidsplan for dette som sygdomstilstanden varierer fra den ene patient til den anden. Nogle patienter beskriver deres oplevelse som denne:
"Min mand blev diagnosticeret med stadie 3 og fortalte, at fordi hans nyrefunktion var lav han ville blive dialyseres inden for 12 måneder."
"Jeg har PKD og blev diagnosticeret med den i 1990 trin 3 og starte dialyse i 2012."
Så kan svaret gives efter en omfattende analyse af din søsters sygdom. Du kan kontakte os på kidney-support@hotmail.com med sin testrapport. Vores nyre eksperter vil svare dig hurtigt med den nøjagtige svar om tiden fra CKD Stage 3 til nyresvigt.
Her, jeg vil også gerne meddele Dem, at med rettidig behandling, kan hendes nyreproblemer endda vendes, så vi med succes kan forhindre yderligere forværring af hendes nyreskade. Hvordan omkring hendes nuværende behandling? Har hun hørt lægen for en holistisk behandling med sådanne virkninger?
I almindelighed, foreslår vi patient med lignende tilfælde for at tage kinesisk urtemedicin kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det er sikkert at bruge eksternt med nogen bivirkninger. Denne naturlige behandling kan hjælpe med at lindre symptomerne i CKD Stage 3, standse tilbagegangen af resterende nyrefunktion, reaktivere selvhealing af nyrerne, og gradvist opsving den samlede nyrefunktion. Patienterne behøver ikke at bekymre sig om yderligere behov for dialyse mere. For en vellykket inddrivelse tilfælde kan du efterlade en besked i nedenstående. Glad for at dele inspirerende historier!

没有评论:

发表评论

Online Expert