2013年9月6日星期五

Hvorfor patienter i hæmodialyse Lider lægkramper og beslaglæggelse

Hæmodialyse er en nyresubstitutionsterapi for folk, der har kronisk nyresygdom, som har udviklet sig til end-stage renal sygdom (ESRD), hvor nyrefunktionen falder under 15% eller mindre. Patienter, der tager denne behandling kan lide af nogle bivirkninger såsom kramper i benene og beslaglæggelser. Hvorfor? Chat med vores online læge direkte for gratis rådgivning!

Lægkramper i hæmodialyse

Til tider oplever patienterne muskelkramper mens undergår denne behandling. Disse kramper, sædvanligvis i benene, kan være ubehagelig eller til tider smertefuld.

Den egentlige årsag til dette problem varierer med forskellige patienter. Det sker ofte i forhold herunder: 1), når væsken er taget ud af kroppen i et hurtigt tempo under dialyse, 2) for meget væske er fjernet. Kontakt sundhedspersonalet så tidligt som muligt, hvis en krampe sker for at få midler til at lindre dette ubehag.

Anfald i hæmodialyse

Anfaldene er ikke ualmindelige hos patienter i hæmodialyse. Det sker hovedsageligt på grund af faktorer, herunder:

en. Uræmisk encefalopati - en hjernesygdom, der udvikler sig på grund af en kompleks patofysiologi.

b.. Dialyse uligevægt syndrom - en lidelse i centralnervesystemet, der opstår primært som følge af cerebral ødem.

c.. Dialyse demens - en lidelse primært ses blandt langsigtede dialysepatienter.

Desuden andre årsager til dette problem omfatte hypotension, højt blodtryk, ubalance af elektrolytter, visse lægemidler, cerebrovaskulære sygdomme, osv. Patienter foreslået at tale med deres læge og finde den nøjagtige årsag. Hvis du ønsker at få personlig rådgivning, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert