2013年9月4日星期三

Hvad er måder at reducere Protein i urin

Proteinuri den skummende eller boblende urin af den menneskelige krop som muligvis er signalet for nyresygdom . Men hvordan man kan slippe af med det bliver et ganske ømtåleligt spørgsmål , som har forbløffet mange patienter . Så hvad er de måder at reducere Protein i urin ?
For det første skal de grundlæggende årsager skal findes for at behandle proteinuri specifikt. Som en kendsgerning , er renal proteinuri på grund beskadiget nephron af forskellig grad, der yderligere fører til renal dysfunktion og forårsager permeabilitet ændring af basalmembranen . Derfor har barriere funktioner, som omfatter mekanisk barriere og opladning barriere , mistet deres virkninger, og kan ikke hindre albumin effektivt. Desuden vil proteinuri vises også , når nyretubuli er involveret ved nyreskade , som opfører sig som reabsorption dysfunktion. Protein endelig eksisterer i terminalen urin, når nyre er for utilstrækkelig til at genanvende den . (Hvad er årsagerne til din proteinuri ? Venligst konsultere vores live læge. )
Mens de traditionelle måder at reducere protein i urinen simpelthen styre proteinuri baser på symptom , Micro -kinesisk medicin Osmotherapy er i stand til at reparere nyre skader og genoprette nyrefunktion ved at renovere beskadigede nyre iboende celler fundamentalt og dermed reducere protein naturligt.
Den indeholder fire væsentlig proces , som er de måder at reducere protein i urin ved outspreading blodkar , antiinflammatorisk , antikoagulation og nedbrydelighed .
Outspreading blodkar er i stand til godt kontrollere blodtrykket , forbedre mikrocirkulationen , øger blod og iltforsyning , hvilket giver en bedre platform for sidstnævnte behandlinger.
Den anden proces er antiinflammatoriske , som sigter på at kontrollere inflammatorisk respons ved at reducere inflammatoriske celler invasion . Patienterne i denne periode er i stand til at blive vendt med rettidig og effektiv behandling.
Antikoagulation , den tredje måde at reducere protein i urinen hovedsageligt opløser blodprop , forbedrer blodtilførslen , fremmer renal effektive perfusion gennem øget mikrocirkulation , og dermed begrænse udviklingen af ​​nephron komme sig.
Det centrale punkt i nedbrydelighed er at nedbryde ekstracellulære matrix , som opnår self fornyelse af beskadigede nyre iboende celler , og dermed afhjælpe nyrefunktion fundamentalt og behandle proteinuri naturligt.
Hvad er måder at reducere protein i urinen ? Hvis du stadig under pres af gentagne proteinuri du indtale en besked herunder eller snakke med vores online service gratis for at få mere detaljerede svar til mere specifikke spørgsmål.

没有评论:

发表评论

Online Expert