2013年9月5日星期四

Glomerulonephritis efter Transplant: Sådan Lavere Creatinine 2.5

"Jeg har Glomerulonephritis med høj kreatinin 2.5 efter nyretransplantation. Plz rådgive om effektiv behandling." Når patienten rådføre os om dette spørgsmål. Vi tilbyder detaljerede forslag som nedenfor. Hvis du har lignende undersøgelse, er du velkommen til at chatte med vores online læge til gratis hjælp!

Helt ærligt, din kreatinin er højere end normalt, hvilket betyder, at din transplanterede nyre ikke fungerer korrekt. Normalt for en sådan tilstand, foreslår vi Blood Pollution Therapy. I gunstige tilfælde er det nyttigt at mindske din kreatinin og undgå dialyse eller en anden transplantation.

Du kan e-maile os på kidney-support@hotmail.com med mere af din sygdom oplysninger. Derefter vil vores eksperter teamet analysere det og svare dig med konkrete forslag.

Under behandlingsprocessen of Blood Pollution Therapy til din Glomerulonephritis og kreatinin 2.5 efter transplantation, vil vi vedtages kombinerede blod rensning teknologier til at fjerne giftige affald, immunkomplekser og andre sygdomsfremkaldende faktorer fra blodet, så at få et rent internt miljø.

Baseret på blodets sammensætning tilstand samt en læk af blod koagulation mekanisme og hæmatopoietisk funktion, vil væsentlige elementer blive leveret til genvinde normal blodpropper og hæmatopoietisk funktion. Når kroppens fysiologiske mekanisme vender tilbage til normal tilstand, vil den selvreparerende evne af beskadigede celler og væv fremmes.

På denne måde kan vi beskytte transplanterede nyre fra at blive beskadiget yderligere og forsøge at forbedre din nyrefunktion. High kreatinin 2.5 i Glomerulonephritis sænkes fundamentalt. Derudover kan du forvente en høj grad forlænget den forventede levetid uden at bekymre sig om transplanterede nyre svigt.

没有评论:

发表评论

Online Expert