2013年9月7日星期六

Urter til at helbrede diabetes og nyreproblemer

Diabetisk nyresygdom er en komplikation, der opstår hos nogle personer med diabetes. Det kan udvikle sig til nyresvigt i nogle tilfælde. Behandlinger til formål at stoppe progressionen og genoprette nyrefunktionen. Hvilke urter kan hjælpe med at helbrede Diabetes og nyreproblemer? Chat med vores online expertsfor et svar nu!

nyttige behandlinger

Visse urter kan hjælpe med at behandle diabetes og nyreproblemer. Siberian ginseng, salvie, ginkgo, Astragalus, rabarber, kan etc medvirke i behandling nyresygdom og forbedre sundheden og funktion af nyrerne. Marietidsel, mælkebøtte, og cayenne er undertiden bruges som adjungeret urte behandlinger.

Udvalgte urter

Corn silke. Det er en populær krydderurt brugt i behandling af nyreproblemer. Denne urt har vanddrivende og antibakteriel virkning og er nyttigt til inflammatoriske tilstande i nyrer og blære. Det stimulerer nyrerne og bidrage til at reducere ødem eller hævelse i kroppen. Desuden hjælper det at genoprette urinvejene funktion.

Astragalus. Dette er en urt, der normalt bruges til at fremme sundhed og funktion af nyrerne. Astragalus har anti-inflammatorisk, antioxidant, og adaptogenic aktion hjælper fremme regenerering af væv og beskytter funktion nyrerne.

Korrekt brug af de naturlige urter hjælpe med at styre et bedre nyrer for diabetes og nyreproblemer. For at opnå bedre helbredende virkninger, kan urter vedtages sammen med avanceret urtemedicin, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. For personlig analyse og forslag, er du foreslog at forlade din sygdomstilstand i nedenstående opslagstavle. Glad for at udveksle bedste urt liste i dit tilfælde!

没有评论:

发表评论

Online Expert