2013年9月22日星期日

Ny Gennembrud i kronisk nyresygdom

Som navnet antyder , kronisk nyresygdom er langsigtet refraktær langvarige nyresygdom med høj sygelighed og dødelighed , som længe har plaget den medicinske profession. Så er der nogen nyt gennembrud i kronisk nyresygdom ? ( Genvej til professionel live- læge om din nuværende situation . )

Først og fremmest er det værd at bemærke, at kronisk nyresygdom er ikke en form for specifik sygdom, men en bred vifte af nyresygdomme , som har længere syge kursus for mere end 3 måneder . Patienter med forskellige former for kronisk nyresygdom har varierende syge årsager, grader og regioner , mens har lignende kliniske træk ved symptomer og komplikationer. Så det grundlæggende princip er at modtage tidligere opdagelse og behandlinger.

Sammenlignet med mange eksisterende metoder , der sigter på at lette overfladiske fænomen midlertidigt ved hjælp af hormon immunosuppressivt middel og cytotoksisk lægemiddel , der naturlige behandlinger foretrækkes nyt gennembrud , der anvendes til at afhjælpe nyresygdomme fra deres dybereliggende årsager med udvalgte TCM , og dermed komme beskadigede nephron og renovering iboende nyre celler rettidigt og effektivt , således at vende kronisk nyresygdom grundigt .

Micro -kinesisk medicin Osmotherapy , for eksempel, er en af ​​de væsentlige nye gennembrud, som er i stand til at godt kontrollere blodtrykket , forbedre mikrocirkulationen , øger blod og iltforsyning , reducere inflammatorisk reaktion , opløse blodprop , fremme en effektiv renal perfusion og nedbryde ekstracellulære matrix gennem outspreading blodkar , antiinflammatorisk , antikoagulation og nedbrydelighed , og dermed reparere nyre skader og genoprette nyrefunktion for at afhjælpe kronisk nyresygdom effektivt og tilstrækkeligt .

Blood Pollution Terapi er en anden medicable nyt gennembrud , som er anvendt til at beskytte og genopbygge de strukturer og funktioner nyrer fra den forurenede blod ved at fjerne blod immobilitet , såsom affald , toksiner og andre metabolit ud af kroppen , der leverer forskellige former for mangelfulde elementer i blod flow samt vedtagelsen af ​​disse effektive reparative medicin , og dermed vække evne self fornyelse af den menneskelige krop , hvilket gør sikker på, at de usunde blod og drift mekanisme ikke vil blive beskadiget igen.

Desuden Immunterapi og Blood Oprensning er bemærkelsesværdige nye gennembrud i kronisk nyresygdom . Hvis du ønsker at vide mere om de naturlige behandlinger , kan du efterlade en besked nedenfor eller tale til vores online service gratis for at få mere specifikke svar til mere detaljerede spørgsmål.

没有评论:

发表评论

Online Expert