2013年9月16日星期一

Lupus & Creatinin 6,0 : Kan min nyreskader vendes

Lupus nefritis er den medicinske betegnelse gives til en form for nyresygdom forårsaget af systemisk lupus erythematosus (SLE) . Når denne nyresygdom stede , inflammation opstår i nyrerne og en person kan endda udvikle sig til nyresvigt . Her, lad os diskutere dette spørgsmål , "Kan lupus og kreatinin 6.0 skal vendes ? " For specifik rådgivning , er du velkommen til at chatte med vores online læge.

Til dato er der endnu ikke en kur mod lupus og nyresygdom . Men behandling er tilgængelig til at sænke høje kreatinin 6,0 fuldstændigt og maksimalt fremme nyrefunktionen . Derfor kan patienter undgå eller slippe af Dialysisand nyde en god , lang levetid med megen forlænget levetid , når GFR er forfremmet til 15 eller derover.

I den vestlige medicin, er der stadig ikke en sådan holistisk terapi. Den gode nyhed er, at kinesisk medicin giver nyt håb til nyrepatienter . Den seneste Blood Forurening terapi har vist særlig effektiv i behandling af lupus nyresygdom .

Faktisk forekommer lupus og nyresygdom som følge af usund blod og immun dysfunktion . Der er store mængder af immunkomplekser der cirkulerer i blodet , og disse skadelige stoffer vil blive indgivet i nyrerne , hvilket resulterer i nyreskader . Venstre ubehandlet eller ikke behandles effektivt , vil patienterne i sidste ende komme End Stage nyresvigt.

Ved at behandle lupus og kreatinin 6.0, Blood Forurening Terapi funktioner til at fjerne blod immobilitet , rydde op immunkomplekset indskud , beskytte den resterende nyrefunktion og genaktivere selvhelbredende af nødlidende nyre celler og dermed fremme nyrefunktionen. Afhængig af individuel sygdom tilstand, vil eksperterne hold arbejde ud den mest passende behandling plan for at sikre de bedst helbredende virkninger .

Derfor, hvis du , din ven eller din elskede på har lupus og creatinin 6.0, kan du e-mail os på kidney-support@hotmail.com mere om sygdommen information. Du vil helt sikkert få hurtigt svar med mere nyttige forslag!

没有评论:

发表评论

Online Expert