2013年9月18日星期三

Henoch Henochs Purpura (HSP) med 2 + Protein i urin Prognose

Henoch Henochs Purpura (HSP) henviser til en form for blodkar inflammation eller vasculitis. 50% af mennesker med denne tilstand har nyre engagement. Hvad nu, lad os diskutere om dette emne, "hvordan omkring prognosen for HSP med 2 + protein i urinen?" Du kan også chatte med vores online læge for gratis rådgivning.

Hvad er betydningen af ​​2 + protein i urinen?

Normalt er totalt protein udskillelse normalt ikke overstige 150 mg/24h eller 10 mg/100 ml. Mere end 150 mg / d er defineret som proteinuri. Proteinuri> 3,5 g / d er alvorlig og kendt som nefrotisk syndrom.

2 + proteinuri er lig med 0,5 1,0 g protein tab i 24 timer. Det er et tegn på glomerulære skader. Denne betingelse bør behandles så tidligt som muligt at forhindre yderligere nyreskader.

Hvordan omkring prognosen for HSP med 2 + protein i urinen?

Uanset patientens alder, prognose var værre for personer med høj proteinuri. A 2 + læsning var tung urin protein indikerer alvorlige nyreskader. Nyreskader, til gengæld stiger alvorligt odds for at udvikle og dø af hjerte-kar-sygdom. Kardiovaskulære hændelser, såsom kongestiv hjerteinsufficiens, arytmi, og hjertestop er en sandsynlig årsag til død for dem med tung protein i urinen.

Kan du behandle 2 + protein i urin og HSP? Naturligt middel kaldet Immunterapi er vist at hjælpe med at fjerne proteinuri og genoprette nyrefunktion. Spise en kost med fokus på frugt og grøntsager kan også hjælpe med at lindre dette problem. Hvis du er interesseret i at vide mere information, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com eller læg en besked i nedenstående.

没有评论:

发表评论

Online Expert