2013年9月15日星期日

Kreatinin-niveauet for dialyse

Kreatinin niveau afsløring er en af ​​den tilgang til at måle din fysiske tilstand gennem afspejling af nyreparenkym skader. Men Dialyse nødvendig, når nyrerne er for utilstrækkelige til at fjerne overskydende kreatinin ud af kroppen .

Kreatinin niveau naturligvis stiger, når nyreskade allerede dannet, og mere end en vis grænse, nyrer mistede delfunktioner , som ikke selv til at opretholde balancen i vand, elektrolyt-og syre - base. ( Vide mere om din kreatinin niveau du kontakte professionelle live- læge. )

Mens dialyse spiller rollen som kunstige nyrer at fjerne metabolit ud af kroppen, når nyrerne er ineffektive , som er i stand til at rense blodet effektivt. Under normale forhold , er patienter foreslås at tage dialyse , når deres kreatinin niveauet når 5.0mg/DL . Ikke desto mindre , Dialyse er ikke den mest egnede måde at sænke kreatinin niveau på grund af sine egne begrænsninger , at det ikke er i stand til at nå målet om at behandle de dybereliggende årsager , men lette symptomerne midlertidig. Udover , jo mere du afhængig af dialyse , jo mere du kan ikke adskilles fra den, hvilket medfører hyppigere dialyse. Hvad værre er, kan dialyse også medføre forskellige komplikationer såsom hjerte-kar sygdomme , neurologiske dysfunktion, immunforsvaret tilbagegang og fejlernæring, hvilket forværrer nyreskade og fremskynder progression gengæld.

Tværtimod naturlige behandlinger er foretrukne metoder , der er i stand til at sænke kreatinin niveau rettidigt og effektivt uden sekundære skader ved at inddrive beskadiget nephron og renovering iboende nyre celler grundigt , og dermed beskytte de strukturer og funktioner nyrer og afhjælpning nyresygdom fundamentalt .

Blood Pollution Terapi, for eksempel, er en af ​​de systemiske naturlige behandlinger , som anvendes til at behandle årsagerne ved at reparere nyre skader og genoprette nyrefunktion så lavere kreatinin niveau effektivt.

Den første proces er blod rensning , som bruges til at fjerne blod immobilitet , såsom affald , toksiner og andre metabolit ud af kroppen med henblik på at give et bedre internt miljø for opfølgende behandlinger.

Elementer tilskud er den anden proces, der sigter mod at levere forskellige former for mangelfulde elementer i blodgennemstrømning og indføre de effektive reparerende medicin , således at sikre, at alle former for blodceller kan eksistere og vokse effektivt og genoprette normal drift af den fysiologiske mekanisme .

Det centrale punkt i funktion ombygning er at vække evnen til selv fornyelse af den menneskelige krop , og dermed forsikre , at de usunde blod og drift mekanisme vandt ' blive beskadiget igen.

Indholdet Ovenstående primært taler om de naturlige behandlinger til at sænke kreatinin niveau uden dialyse. Hvis du ønsker at vide mere om de oplysninger , bedes du efterlade en besked eller tale til vores online service gratis for at få mere detaljerede svar.

没有评论:

发表评论

Online Expert