2013年9月17日星期二

Hvilken Drug skal jeg gøre, hvis har smerter ved Side of Kidney grundet cyster

Renale cyster refererer til små sække eller lommer af tynde væv, der enten kan være fyldt med luft, halvfaste stoffer eller væsker. Nogle mennesker med denne lidelse kan opleve smerter ved siden af ​​nyrerne. Hvilken medicin til at tage for at behandle dette symptom? Chat med vores online læge for gratis rådgivning.

Selvom nyre cyster er en uhelbredelig sygdom, der er behandlingsmuligheder til rådighed til at håndtere smerte på siden af ​​nyrerne forårsaget af cyster. Læs videre for at lære mere.

For det første er det nødvendigt at fastslå årsagen til smerten. Det kan forekomme i tilfælde af infektion, cyster ekspansion eller blødning af cyste. Så længe årsagen forårsager din ubehag er identificeret, kan lægemidler eller behandlingsmuligheder, som nedenstående gives.

en. Behandl underliggende infektioner. Mennesker med nyre cyster er mere tilbøjelige til at lide af nyre, blære-og urinvejsinfektioner. Hvis infektionen sker, vil læger ordinere antibiotika til at eliminere dette problem. Så smerte bør reducere.

b.. Foretag livsstilsændringer. Have en kost, der har et lavt proteinindhold, kalium, natrium og fosfor. Rygestop. Gør regelmæssig motion. Kontrollere blodtrykket godt for at bremse ekspansion og vækst af cyste, således forhindre potentiel smerter i fremtiden.

c.. Få effektiv behandling for at stoppe cyster 'udvidelse og skrumpe dem i størrelse. Dette er den grundlæggende løsning for nyre smerte. Naturligt middel kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er blevet klinisk vist sig effektiv med sådanne helbredende virkninger. Når cyster bliver mindre og mindre i størrelse, vil smerten forsvinde fundamentalt.

De ovennævnte metoder anvendes til behandling af sidesmerte i Renal cyster. Hvis du ønsker at få mere information, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert