2014年5月12日星期一

Creatinin 975 i dialyse Feet Hævelse Hvordan kan kinesisk medicin Hjælp

Hvordan har du det ? Vi har fået din forespørgsel vedrørende din fars kreatinin 975 i dialyse med fødder hævelse. Glad for at dele oplysninger om nyttige kinesisk medicin.

Som din far har gjort dialyse to gange , betyder det, at hans nyrefunktion er mindre end 15% . I mellemtiden, hans kreatinin steget fra 400 til over 900 inden for to måneder . Denne form for stigning er ikke i overensstemmelse med almindelig kronisk nyresygdom. Vi opfordrer generelt dette tilfælde, da kronisk nyresygdom + akut skade .

Vi har behandlet mange lignende sager , er der stadig chance for at genoprette hans nyrefunktion , så han med held kan få ud dialyse.

Som for kinesisk medicin, der er helhedsorienterede metoder til at nå dette helbredende virkning, såsom Micro- kinesisk medicin Osmotherapy og Blood Pollution Therapy. Begge muligheder er naturmedicin uden bivirkning til den menneskelige krop .

For at sikre de mest tilfredsstillende behandling virkninger , bør kun gives den mest passende behandling procedure på grundlag af en præcis diagnose af sin sygdom situation. Hvis du er interesseret i at vide mere , kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com . Tak for din tid !

没有评论:

发表评论

Online Expert