2014年5月3日星期六

Lupus nefritis: Levealder på 15% Nyrefunktion på Dialyse

Vi har fået spurgt om dette spørgsmål, "Hvad er den forventede levetid på 15% nyrefunktion i dialyse på grund af Lupus nefritis? I den følgende artikel, lad os tale om dette spørgsmål, og finde svaret. For personlig rådgivning, chat med vores online læge gratis og professionel hjælp!

Hvad er den forventede levetid for Lupus nefritis og 15% nyrefunktion i dialyse?

Andre end en kur for nyresvigt, dialyse er kun en procedure for udførelsen af de primære funktioner væske fjernelse og bortskaffelse af affald fra kroppen. Den gennemsnitlige levealder for patienter, der gennemgår denne behandling er omkring 3-5 år.

Hvad mere er, patientens prognose afhænger også af forskellige faktorer såsom patientens alder, co-eksisterende medicinske tilstande, generelle helbredstilstand, etc.

Hvis du er interesseret i at få en personlig analyse om din Outlook, kan du e-mail os på kidney-support@hotmail.com med din detaljerede oplysninger sygdom. Vores nyre læge vil foretage en omfattende analyse og svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer.

Er der nogen måde at forlænge patientens forventede levetid med Lupus nefritis og 15% nyrefunktion i dialyse?

Ja. Mens dialyse, er patienter anbefales at tage en effektiv behandling for at stoppe yderligere fald i nyrefunktionen, fremme mikro-cirkulation, reparere de værdiforringede nyre iboende celler og væv, og maksimalt hæve nyrerne kapacitet.

Da hver enkelt patients situation er unik, er det altid tilrådeligt at konsultere nyre læge for den bedste behandling mulighed med ovennævnte helbredende virkninger. Eller, kan du klikke her for at finde en læge og få individualiserede forslag. Tak for din tid. Pas venligst og bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert