2014年5月20日星期二

Nyrerne arbejder på 23% i CKD Levealder uden dialyse

Når nyrerne arbejder på 23% i CKD , hvad er patienternes forventede levetid uden dialyse ? Vi har fået spurgt om dette spørgsmål . Nedenfor er vores detaljerede forklaring til din reference . Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge for gratis rådgivning.

Patienter, hvis nyrer arbejder på 23% i CKD er i øjeblikket på stadie 4 nyresygdom med alvorlige tab af nyrefunktionen. Men selv med denne diagnose , patienterne kan stadig nyde en normal levealder ved at tage hurtig behandling for at forebygge sygdommen stadige progression og undgå dialyse.

Da hver enkelt persons situation er unik , bør den bedste behandlingsmulighed kun gives på grundlag af en præcis diagnose . Hvis du ønsker at få individualiserede forslag , venligst email os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller mere information sygdom. Vores nyre eksperter vil analysere det og svare dig hurtigst muligt.

Blandt de tilgængelige behandlingsmuligheder for nyrer arbejder på 23% i CKD er naturligt middel kaldet Micro- kinesisk medicin Osmotherapy stærkt anbefales til dine overvejelser. Kliniske erfaringer har vist, at det er ganske effektiv til at hjælpe nyrepatienter forebygge eller slippe af dialyse.

I dag er Micro- kinesisk medicin Osmotherapy bliver mere og mere populære blandt nyresygdom patienter over hele verden . Dens fordele i forhold til konventionelle terapier omfatter :

- Ekstern anvendelse af kinesisk urtemedicin har ingen skadelige virkninger på menneskers krop ;

- Skræddersyet medicin recept kan sikre de mest tilfredsstillende behandling effekter ;

- Grundlæggende helbredende virkninger giver patienterne maksimalt chance for at vende nyreskader .

Uanset om dine nyrer fungerer ved 23 % i CKD kan leve et normalt , langt liv med hjælp af Micro-kinesisk medicin? Du er velkommen til at kontakte os for at få gratis evaluering. Glad for at dele hjælp!

没有评论:

发表评论

Online Expert