2014年5月10日星期六

Kronisk nyresygdom og GFR 8 Intet behandlingsprognosen

Hvad er patientens prognose med kronisk nyresygdom og GFR 8 ingen behandling? Hvis du søger efter et svar på dette spørgsmål, er du på det rigtige sted at finde nyttige forklaring. Læs eller chatte med vores online læge for professionel hjælp.

Er kronisk nyresygdom og GFR 8 en alvorlig tilstand?

Ja. Patienter med denne lidelse har kun 8% af nyrefunktionen venstre. På dette tidspunkt, nyrer fungere på en brøkdel af den normale kapacitet. Når dette sker, er patienterne ofte forslag til at tage muligheder for at erstatte jobbet nyrerne formodes at gøre som dialyse eller nyretransplantation.

Prognose af kronisk nyresygdom og GFR 8 ingen behandling

Sunde nyrer fjerne giftstoffer fra kroppen, og holde en normal balance mellem væske og visse mineraler i kroppen. Når nyrerne ikke kan udføre denne funktion mere, bliver patienten meget syg og i sidste ende dør.

Hvis du er interesseret i at få en personlig analyse om dit resultat, kan du e-mail os på kidney-support@hotmail.com med din detaljerede sygdomssituation herunder din alder, sygehistorie, symptomer og komplikationer, generelle sundhedstilstand, osv. Vores nyre eksperter team vil foretage en omfattende analyse og svare dig hurtigt inden for 24 timer.

Er der nogen fysisk behandling for kronisk nyresygdom og GFR 8?

Selv om der stadig ikke er en kur, har naturlig behandling udviklet i Kina for at hjælpe med at styre sygdommen godt. Muligheden hedder Blood Pollution Therapy. Afhængig af patientens sygdom tilstand, kan den mest velegnede behandling procedure gøres for at hjælpe med at stoppe den fortsatte tilbagegang i GFR, reparere de beskadigede nyrerne, og i høj grad fremme nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion om Blood Pollution Therapy, er du inviteret til at klikke her. Når du har spørgsmål om styring af din sygdom, så lad os det vide. Glad for at dele råd!

没有评论:

发表评论

Online Expert