2014年5月17日星期六

Hvad kan jeg gøre for at Formindsk Min Kreatinin 4,6 i Focal Segmental Glomerulous sklerose

"Jeg er blevet diagnosticeret med Focal Segmentoplysninger Glomerulous sklerose og har nu kreatinin 4.6. Kunne du rådgive om behandling for at mindske min højt niveau ? Tak på forhånd . "Her er en forespørgsel , vi fik fra en patient . For at hjælpe patienter i lignende sag , giver vi analyse som nedenfor. Håber det hjælper virkelig !

Som det er kendt for os , kreatinin niveau er en af ​​de vigtigste indikatorer for nyrefunktionen. Normalt område er omkring 0.5-1.2mg/dL . Hvis dette niveau begynder at stige , er omkring 50 % eller mere af nyre kapacitet gået tabt.

Derfor, din nuværende tilstand af kreatinin 4,6 i Focal Segmentoplysninger Glomerulous sklerose er ganske alvorlig. Der er opstået Moderat nyreskader . På dette stadium er tidlig behandling er nødvendig for at stoppe sygdommens yderligere progression .

Som efter tilgængelige behandlinger til at mindske din kreatinin 4,6 i Focal Segmentoplysninger Glomerulous sklerose , vil vi gerne foreslå en naturlig valgmulighed kaldet Micro- kinesisk medicin Osmotherapy . Det har været brugt i Kina til behandling af nyresygdom i næsten 30 år . Talrige patienter genvandt normale liv med hjælp af dette middel . At vide mere om succesrige patienters historier? Du kan kontakte os på kidney-support@hotmail.com . Glad for at dele mere information!

Forskellige fra konventionel medicin , Micro -kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern anvendelse af urtemedicin. Ved hjælp af avanceret osmose enhed, kan effektive lægemidler ankommer renal læsion direkte og funktion for at forhindre yderligere fald i nyrefunktionen , reparere de værdiforringede nyre iboende celler og genskabe nyrerne struktur.

Hvis du er interesseret i at lære mere om vores featured behandling , kan du klikke her for at se video introduktionen . Du vil få en meget bedre forståelse ! Noget uklart ? Lad os vide.

没有评论:

发表评论

Online Expert