2014年5月20日星期二

GFR på 9 med FSGS Alternativ behandling til dialyse

Alternativ behandling til dialyse er til rådighed for GFR på 9 med FSGS . Så patienter har nyt håb til at leve et normalt , langt liv med deres egne nyrer . Den mulighed er kendt som Top Seven TCM Therapies . Interesseret i at lære mere? Læs eller chatte med vores online læge nu for gratis rådgivning.

Top Seven TCM behandlinger er udviklet af nyre eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital. Specifikke metoder , der er involveret i denne systematiske behandling omfatter varm komprimere terapi, lavement , cyklus terapi , moxibustion , fuld bad terapi, fodbad, og mundtlig kinesisk urt medicin. Afhængig af den enkelte patients præcis diagnose er visse retsmidler valgt at danne omfattende behandling planen.

Hvordan kan Top Seven TCM Therapies arbejde at behandle GFR på 9 med FSGS ?

For det første , forud for at gøre behandlingsplan , er det vigtigt at få en præcis diagnose af patientens sygdomstilstand . Vi har det mest avancerede udstyr i verden , som kan hjælpe os med at gøre præcis diagnose .

For det andet fjernes blod stasis og giver en ren indre miljø i kroppen. Behandlinger, herunder lavement , cyklus terapi , fuld bad terapi, moxibustion , osv. kan bruges til at fjerne skadelige stoffer ud af kroppen , så at tilbyde en gunstig indre miljø for yderligere reparation nyreskader .

Endelig er naturligt middel varm komprimere terapi bruges til at forhindre yderligere tab af nyrefunktion , hæmmer den inflammatoriske reaktion i nyrerne, udskille giftstoffer og affald ud af kroppen , fremmer blod og iltforsyning til nyrerne, reparere de værdiforringede nyre iboende celler , og dermed en væsentlig forbedring GFR niveau .

Efter ovennævnte behandling proces, kan GFR på 9 med FSGS styres effektivt . Med bedre og bedre nyrefunktion , kan patienterne holde sig væk fra dialyse. Hvis du stadig har noget uklart , så lad os det vide. Glad for at dele gratis hjælp!

没有评论:

发表评论

Online Expert