2014年5月8日星期四

Kreatinin Level 3.8 i nyresvigt: Har jeg brug for dialyse

"Min læge har diagnosticeret mig med kreatinin niveau 3,8 i nyresvigt. Skal jeg være bekymret? Har jeg brug for dialyse? Venligst dele din hjælp."

Ekspert svar: Hej, Sir, har vi fået din forespørgsel vedrørende din diagnose af kreatinin niveau 3,8 i nyresvigt. Du behøver ikke bekymre dig. Vi vil hjælpe!

Generelt en person med kreatinin niveau 3,8 i nyresvigt er i øjeblikket på 3. etape nyresygdom. På dette tidspunkt er det for tidligt at begynde dialyse. Så hvad er den bedste behandling mulighed?

For at give dig forslag til den bedste behandling, vi først nødt til at kende din detaljerede sygdomstilstand såsom din alder, sygehistorie, aktuelle nyrefunktionen, symptomer, generel helbredstilstand, osv. Du kan e-maile os kidney-support@hotmail.com med oplysningerne. Vores nyre læge vil svare dig hurtigt inden for 24 timer.

Hvis din diagnose med kreatinin niveau 3,8 i Nyresvigt kan tage hurtig behandling for at stoppe sygdommens fortsatte progression, kan du helt undgå dialyse og nyde en normal, lang levetid.

Som for de bedste behandlingsmuligheder, vil vi gerne anbefale naturligt middel kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Klinisk praksis har vist, at denne behandling har overraskende helbredende virkninger for nyresygdom.

Forskellig fra traditionel urt medicin, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et eksternt program, så det har ingen bivirkning til kroppen. Under behandlingen, patienterne bare nødt til at ligge på sengen med to lægemiddelpakninger knyttet til deres nyre-regionen. Behandlingen er både sikkert og bekvemt. Interesseret i at lære mere detaljeret introduktion? Klik her for at se video introduktionen. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert