2014年5月7日星期三

Hvilken behandling skal jeg tage med IgA nefropati & Kreatinin 7.8

Patient med IgA nefropati og kreatinin 7.8 har udviklet sig til nyresvigt. Det er en tilstand, hvor, nyrer op med at fungere korrekt. Som et resultat heraf bliver skadeligt affald og vand akkumuleres i kroppen, hvilket fører til forskellige lidelser såsom anæmi, kvalme, højt blodtryk osv. På dette tidspunkt, hvilken behandling skal patienten tage? Læs følgende artikel eller chatte med vores online læge nu for gratis rådgivning.

Fordi hver IgA nefropati og kreatinin 7,8 patientens omfattende sygdom betingelse er specifik, bør kun gives den mest passende valg af behandlingsform på grundlag af en præcis diagnose. Det er altid tilrådeligt for patienten til at høre deres egen nyre læge for den bedste behandling.

I moderne lægevidenskab, kan tilgængelige behandlinger af IgA nefropati og kreatinin 7.8 omfatter som nedenfor:

Dialyse

Når nyrefunktionen falder til 15% eller derunder, patienten skal underkastes dialyse regelmæssigt til fjernelse af affaldsprodukter. Denne behandling gør nogle af arbejdet i raske nyrer, men ikke helbrede nyresygdom. Mens de fik denne behandling, vil patientens tilstand stadig forværres over tid.

Nyretransplantation

I mere alvorlige tilfælde, hvor nyresvigt fører til en livstruende tilstand, lægerne vælger nyretransplantation. Én doneret nyre er nødvendig for at erstatte det arbejde, der tidligere udført af patientens nyrer.

Traditionel kinesisk medicin (TCM) retsmidler

I Kina er der udviklet en serie af TCM retsmidler som alternativ behandling for IgA nefropati og kreatinin 7.8. Disse metoder kan omfatte Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, cyklus terapi, fuld bad terapi, fodbad, lavement, moxibustion og oral urt medicin.

En eller flere af disse behandlinger kan vælges til at danne en omfattende behandling procedure, der arbejder for at forhindre sygdommens progression og reparere nedsat nyrefunktion. Vil du vide mere information? Tjek venligst her.

没有评论:

发表评论

Online Expert