2014年5月13日星期二

Nyresvigt : Creatinin 7.4 , BUN 41 og Fosfor 7.1

Hej , Sir , før du har hørt os om din diagnose af nyresvigt med kreatinin 7.4 , BUN 41 og fosfor 7.1. Det er vores fornøjelse at dele råd . Håber dette hjælper virkelig .

Ifølge din beskrivelse, din kreatinin og BUN niveauer er meget højere end normalområdet, så jeg vil gerne vide : om du har startet dialyse eller ej? Hvor længe har du har været i dialyse ? Hvad er den primære årsag til din nyresvigt ?

Du bliver bedt om at kontakte os på kidney-support@hotmail.com med din detaljerede oplysninger sygdom. Så vores nyre eksperter kan foretage en omfattende analyse og svare dig med personlige forslag.

Da din fosfor niveau er højere end normalområdet, oplever du symptomer som kløende hud ? Tager du medicin for at reducere det høje niveau ?

Du kender Kina er temmelig berømt for kinesisk medicin, og traditionel kinesisk medicin behandlinger har vist sig at være med stor effektivitet i at forhindre yderligere forværring af nyresvigt og forbedre det generelle nyrefunktion. Vi råder dig til at lære mere om vores fremhævede behandlinger ved at klikke her . I tilfælde af du har noget uklart , så lad os det vide. Ved at tage Traditionel kinesisk medicin behandlinger i tide , kan du undgå eller få tilbud dialyse med succes. Så du opfordres til at være sikker i kampen mod nyresvigt. Hold godt !

没有评论:

发表评论

Online Expert