2014年5月25日星期日

Terminal nyresygdom i dialyse med Kreatinin 9.2 og åndenød

Hej, Sir, tak for din høring os. Vi har fået din forespørgsel vedrørende din tilstand af terminal nyresygdom i dialyse med kreatinin 9.2 og åndenød. Må ikke bekymre dig. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvornår begyndte du at dialyse? Hvad med den primære årsag til din nyresvigt? Har du stadig urinproduktion? Efter at have fået at vide, din detaljerede situation, sygdom, kan vi svare dig med individualiserede forslag.

Du er stadig så ung. Må ikke opgive håbet. Så længe du stadig har urin volumen, du stadig har store håb for at slippe af dialyse. Som nyresygdom specialiseret institut, har vi sparet mange patienter med lignende sager.

Vi vedtager hovedsagelig kinesisk medicin behandlinger til at stoppe yderligere forringelse af nyreskader, reparere svækkede nyrer, og væsentligt øge den samlede nyrefunktion. At vide mere om vores fremhævede behandlinger, kan du klikke her.

Når du har stadig noget uklart om at styre din terminal nyresygdom i dialyse med kreatinin 9.2 og åndenød, er du velkommen til at kontakte os. Pas venligst og bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert