2014年5月7日星期三

Lupus og nyresvigt i dialyse med Kreatinin 600

"Jeg er kvinde og har været diagnosticeret med lupus og nyresvigt i dialyse med kreatinin 600. Kunne du give forslag til min bedre forbedring?" Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient. Hvis du har lignende tvivl, kan du læse følgende artikel for at lære mere. Eller chatte med vores online læge for gratis rådgivning.

Som du sagde, er du lider af Lupus og nyresvigt i dialyse med kreatinin 600. Faktisk, din nuværende tilstand er ganske farligt og behandlingen undlader at kontrollere din sygdom godt.

For at stoppe yderligere forværring af din sygdom og sænke dit høje kreatinin niveau, anbefaler vi dig at tage alternativ behandling til at reparere de svækkede nyrer og fremme din nyrefunktion. Du kan kontakte din læge for en sådan form for terapi eller klik her for at finde en læge og få gratis hjælp.

For din sag af Lupus og nyresvigt i dialyse med kreatinin 600, vil vi gerne anbefale en systematisk løsning kaldet Blood Pollution Therapy. Det er et udvalgt behandling af Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina. Ved rettidig tage denne mulighed, vil din nyrefunktion blive væsentligt forbedret, og din frekvens af dialyse kan gradvist reduceres.

Hidtil Blood Forurening terapi er den mest avancerede udvikling af behandling nyresygdom. Den kombinerer blod rensning terapier med kinesisk medicin behandlinger. Ifølge patientens unikke diagnose, kan der foretages den bedste behandling plan for at sikre de bedst helbredende virkninger.

Uanset om din diagnose af Lupus og nyresvigt i dialyse med kreatinin 600 er egnet til at få kinesisk medicin behandling? Du kan kontakte os for at få gratis vurdering fra vores nyre eksperter team. Vi vil gøre vores bedste for at udveksle nyttige oplysninger. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert