2014年5月13日星期二

Hypertension & Kreatinin 7 Intet Dialyse er Transplant en god mulighed

Hvordan har du det ? Du har hørt os om din kones tilstand af hypertension og kreatinin 7 ingen dialyse. Som du sagde , hun venter på en nyre donor til transplantation. Vi vil være glade for at gøre dig en tjeneste .

Høj kreatinin betyder høje giftstoffer i kroppen. Kreatinin 7 indikerer, at hun er næsten i terminal nyresygdom med 15% nyrefunktion på de fleste. I almindelighed vil nyrefunktionen falde 5 % om året. Når det er mindre end 15% , dialyse eller nyretransplantation bliver nødvendigt.

Faktisk nyretransplantation er den sidste valg af behandling for sin sygdom . Hun er stadig så ung og stadig har en lang vej at gå. Så vi anbefaler hende til at vedtage alternative naturlig behandling for at behandle sygdommen effektivt og undgå dialyse eller transplantation .

At give hende med personlige forslag om den bedste behandling , vi har brug for at vide mere om hendes sygdomstilstand . Du bliver bedt om at kontakte os på kidney-support@hotmail.com med hendes testrapporter eller mere information sygdom. Vores nyre eksperter vil foretage en omfattende analyse for hende og svare dig hurtigst muligt. Håber dette hjælper virkelig . Noget uklart ? Lad os vide . Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert