2014年5月8日星期四

Polycystisk nyresygdom Stage 4 Prognose uden dialyse

Mange patienter med polycystisk nyresygdom Etape 4 har hørt os om deres prognose uden dialyse. I denne artikel, lad os diskutere dette spørgsmål sammen. Har du et spørgsmål? Rådfør vores online læge for gratis rådgivning.

Hvad betyder polycystisk nyresygdom Stage 4 betyde?

Diagnosticering af denne nyrelidelse betyder, at patienterne har haft alvorlige nyreskader med omkring 15-29% af nyrefunktionen venstre. Dette er en farlig tilstand. Venstre ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, vil patienterne udvikle sig til end-stage nyresygdom (ESRD) snart og er nødt til at tage dialyse for at opretholde livet. Patienternes prognose med denne behandling ikke er tilfredsstillende.

Polycystisk nyresygdom Stage 4 prognose uden dialyse

Ærligt talt, er det umuligt at give et præcist svar uden at kende patienternes detaljeret sygdomstilstand. Hvis du ønsker at få personlig analyse, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med mere af din sygdom oplysninger. Vores nyre eksperter team vil foretage en omfattende analyse og svare dig hurtigt inden for 24 timer.

Generelt kan polycystisk nyresygdom Stage 4 prognose helt sikkert have en god prognose, og leve et langt liv ved at tage tidlig og effektiv behandling for at forhindre sygdommens yderligere forværring.

Hidtil det bedste valg af behandling for denne nyre lidelse er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne eksterne anvendelse af kinesisk urtemedicin kan fungere for at forhindre den stadige udvidelse af nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse, reparere beskadigede nyrer, bevare og genoprette den samlede nyrefunktion. På denne måde vil sygdommen ikke forværre i fremtiden.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, klik her for at se video introduktionen. Noget uklart? Lad os vide. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert