2014年5月8日星期四

Ny udvikling i Diabetes & nyresvigt Behandling Ingen Dialyse

I dag, ny udvikling i behandling af diabetes og nyresvigt bringer nyt håb til patienter, der søger efter en måde at leve et normalt, lang levetid. Hvis du er interesseret i at lære mere information, kan du læse om eller chatte med vores online læge for gratis rådgivning.

Hvad er ny udvikling i Diabetes og nyresvigt behandling uden dialyse? Den seneste Blood Forurening Terapi er svaret.

Shijiazhuang Nyresygdom Hospital er det største nyresygdom specialiserede hospital i Kina. Efter mere end 20 års ekspertise og kliniske erfaringer i behandling af en række nyresygdomme, har hospitalets eksperter hold opfundet en ny indstilling, der hedder Blood Pollution Therapy. Dette er en systematisk behandling, som omfatter dele som nedenfor:

1. Rense blodet og fjerne blod immobilitet.

Avancerede blod oprensningsmetoder såsom hæmofiltrering, hæmoperfusion, immunoadsorption, plasmaferese, CRRT osv selektivt bruges til at fjerne skadelige stoffer ud af kroppen.

2. Yderligere rydde op toksiner og affald ud af kroppen.

Kinesiske retsmidler som lavement, cyklus terapi, oral urtemedicin, og fuld bad terapi vil blive valgt til at fjerne skadelige stoffer og give et gunstigt indre miljø.

3. Reparer de værdiforringede nyre iboende celler og fremme den samlede nyrefunktion.

Tilgængelige naturlige behandlinger med sådanne helbredende virkninger kan omfatte varm komprimere terapi, stamceller, medicineret bad, akupunktur osv.
Hvis du eller din elskede man lider af diabetes og nyresvigt er dit foreslog at overveje at tage Blood Pollution terapi med henblik på at holde sig væk fra dialyse og nyde et fuldt og produktivt liv. Stadig har nogen spørgsmål? Indtal din tvivl i følgende opslagstavle eller e-mail os på kidney-support@hotmail.com. Vi vil svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert