2014年5月7日星期三

Hvis Kreatinin er 7,4 med nyresvigt hvad betyder det

Når vi fik dette spørgsmål fra en patient, 'Hvis kreatinin er 7,4 med nyresvigt, hvad betyder det? " For at hjælpe folk med lignende tvivl, giver vi analyse som nedenfor. Har du et spørgsmål? Chat med vores online læge nu for gratis rådgivning.

Hvad betyder kreatinin er 7,4 med nyresvigt betyde?

Folk, der har været diagnosticeret med denne lidelse har udviklet sig til End Stage Renal Disease med tabet af de fleste nyrefunktionen. På dette stadium, nyrer ikke længere er i stand til at arbejde på et niveau, der kræves for dag-til-dag liv. Venstre ubehandlet, kan sygdommen være livstruende.

Hvad er den bedste behandling for kreatinin er 7,4 med nyresvigt?

I dag har et nyt gennembrud blevet udviklet til behandling af nyresvigt. Den mulighed er kendt som Blood Pollution Therapy. Det er udviklet af nyre eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina efter næsten 30 års forskning og kliniske erfaringer. Hvis patienter kan tage denne behandling i tide, har de store håb for at undgå eller få off dialyse.

Som en systematisk behandling, kan hele behandlingsprocessen omfatte trin, såsom blod oprensningsteknikker for at fjerne blod stasis supplere væsentlige elementer til blodet, reparere nedsat nyrefunktion og øge den samlede nyrefunktion.

Hvis din kreatinin er 7,4 med nyresvigt, rådes du til at overveje at tage Blood Pollution Therapy. Behandlingsplanen bør kun foretages på grundlag af en præcis diagnose af unikke sygdom tilstand. Du kan e-maile os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller oplysninger detaljeret sygdom. Efter at have analyseret det, vil vores nyre læge svare dig hurtigt inden for 24 timer. Hvis du vil vide mere information om vores fremhævede behandlinger for nyresygdomme, bedes du tjekke her.

没有评论:

发表评论

Online Expert