2014年5月3日星期六

Nye behandlinger eller mulig Cure for polystic nyresygdom og GFR 30

"Polystic nyresygdom og GFR 30 begge nyrer fyldt med cyster. Jeg er 44 år. Jeg følger en særlig diæt eller væskeindtag. Ville elske at finde nye behandlinger eller mulig kur for min sygdom. Tak."

Ekspert svar: Hej, Sir, har vi fået din forespørgsel og ville være glad for at dele nyttige oplysninger til at administrere din polystic nyresygdom og GFR 30 godt. Derefter kan du leve et normalt, lang levetid.

Ærligt talt, er der endnu ikke en kur mod Polycystisk Nyrer. Omkring halvdelen af mennesker med denne lidelse udvikler nyresvigt, der kræver dialyse eller en nyretransplantation.

Som for nye behandlinger til din nyrelidelse, vil vi gerne anbefale en naturlig valgmulighed kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Ved rettidig tage dette middel, vil du helt sikkert forhindre nyresvigt eller dialyse.

Hvordan kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy arbejde for at behandle polystic nyresygdom og GFR 30 effektivt?

Afhængigt af dine specifikke diagnose, kan nyre eksperter giver den bedste medicin recept. Kinesisk medicin kan arbejde for at begrænse spredning af cyster 'foring celler, således at hæmme udvidelse af cyster.

For de store cyster, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy udvide blodkarrene, forbedre mikrocirkulationen på cyster vægge og dermed forbedre permeabiliteten af cyste vægge og skrumpende cyste i størrelse. I almindelighed, efter 10 dages behandling, kan patienterne føle cyster bliver bløde og symptomer som rygsmerter forsvinder.

Hvis du er interesseret i at få vurderet for Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du efterlade en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Pas venligst og bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert