2014年5月1日星期四

Hvad er meningen med Kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom

Efter at få diagnosticeret af kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom, kan patienten spekulerer på, hvad denne diagnose betyder. I den følgende artikel, så lad os se på dette spørgsmål. Eller chatte med vores online læge for professionel hjælp.

Hvad er meningen med kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom?

Processen med blod filtrering, der finder sted inde i nyrerne er udført af glomeruli. I NS, glomeruli er i stand til at fungere ordentligt, og dermed siver ud en stor mængde af protein i urinen.

Ved den tid, kreatinin begynder at stige omkring 50% eller mere af nyrefunktion er gået tabt. Diagnosticering af kreatinin 4.6 med NS indikerer, at patienten lider af alvorlig nyreskade med alvorlige tab af nyrefunktionen.

Venstre ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, vil sygdommen udvikle sig gradvist til end-stage renal sygdom (ESRD). På det tidspunkt, dialyse eller en nyretransplantation skal vedtages for at bevare i live.

Hvad er den bedste behandling for kreatinin 4.6 med nefrotisk syndrom?

Selv om der er stadig ikke en kur for denne lidelse, effektiv behandling er til rådighed til at hjælpe med at forhindre en yderligere forværring af sygdommen eller endog vende uorden i vis grad.

I moderne lægevidenskab, er det seneste Blood Forurening terapi betragtes som den bedste behandling for denne nyre lidelse. Som en systematisk behandling, det kombinerer blod rensning teknikker med traditionel kinesisk medicin behandlingsformer.

På grundlag af en præcis diagnose af patientens sygdom, vil specifikke metoder vælges til dannelse af den bedste behandling planen. Omfattende behandlingsformer kan træde i kraft for at rydde op toksiner, supplerer væsentlige elementer til blodet, og genoprette den samlede nyrefunktion.

Hvis de behandles i tide, kan kreatinin 4,6 med nefrotisk syndrom patient undgå dialyse eller transplantation. Hvis du vil vide mere om vores featured behandling, bedes du tjekke her.

没有评论:

发表评论

Online Expert