2015年3月25日星期三

Almindelige typer af nyresvigt

Almindelige typer af nyresvigt
Nyresvigt refererer til nyresvigt, er opdelt i kroniske og akutte. Når opdagede, at hans nyrer ubehagelige, skal du sørge for at gå til hospitalet for at blive kontrolleret. Således har vi et behov for at vide om de mest almindelige form for nyresvigt.

For det første tryk-typen nyresvigt

Nyresvigt på grund af alvorlig nyre klemme inde og formning, kalder vi pres type nyresvigt. Dens ætiologi og kliniske forløb af nyresvigt er meget kompleks. Det er almindeligt og vigtigt klinisk type.

For det andet stød typen nyreinsufficiens

Nyresvigt pga chokere en masse grunde forårsaget af årsagen til at vi kalder chok og nyresvigt. En almindelig årsag til blødning, vand og elektrolytforstyrrelser, hjerte- og vaskulær insufficiens.

For det tredje type infektion nyreinsufficiens

Vira, bakterier-induceret nyresvigt, vi kaldte infektiøs nyresvigt. Forekommer Akut nyresvigt i virusinfektioner hovedsagelig af viral pneumoni, encephalitis, hepatitis og hæmorrhagisk feber epidemi.

For det fjerde, hæmolytisk nyresvigt

Blodtransfusion er ikke egnet til at miste en masse gammelt blod, kan mekanisk hæmolyse kompliceres af akut nyresvigt. Det grundlæggende princip er, at forekomsten af ​​dissemineret intravaskulær koagulation.

Udviklingen af ​​traditionel kinesisk medicin nefropati terapi for de fleste patienter med kronisk nyresvigt bragte håb. Kinesisk medicin behandling af nyresygdomme (kinesisk medicin, der indtages oralt, lægemidlet Maikan, fodbad, Micro-kinesisk medicin), ved hjælp syndrom differentiering, kan være akut og kronisk nyresvigt har en god terapeutisk effekt.

没有评论:

发表评论

Online Expert