2015年3月25日星期三

Symptomer på nyresvigt

Symptomer på nyresvigt
Symptomer på nyresvigt - Nyresvigt kan opdeles i akut nyresvigt og kronisk nyresvigt, er en almindelig sygdom i nyrerne. Nyresvigt er en fare for, at ved afslutningen af ​​udviklingen af ​​kronisk nedsat resultater. Så hvad er symptomerne på nyresvigt? Hvad er det?

Symptomer på akut nyresvigt:

Forekomsten af ​​akut nyresvigt hurtigt, først dukkede op i et kraftigt fald i mængden af ​​urin om dagen, mindre end 400 ml urin, efter hinanden følgende hævelse, kvalme, opkastning, svaghed, muskel lammelse, arytmi, åndenød eller ændringer af blodtryk. Når nyrerne er de vigtigste problemer af denne kroppen og påvirker andre organer fungerer korrekt, at resultaterne fører til respirationssvigt, hjerte og vaskulær insufficiens, leversvigt, øvre gastrointestinal blødning og andre alvorlige komplikationer.

Reducere længden af ​​urin varierer sædvanligvis 1 til 2 uger længere varighed dårligere prognose. Derefter begyndte at stige urin kan nå 1000 ml per dag. Øget urinproduktion på 1 til 3 uger efter starten af ​​nyrefunktionen gradvist vender tilbage til normal, patienten føler sig trygge en masse, når sygdommen begyndte at komme sig. Fra 3 til 12 måneder efter returnering af nyrerne er normalt, men hvis venstre ubehandlet kan udvikle kronisk nyresvigt. >>>> Børn natlig enuresis Pas på nyresvigt.

Symptomer på kronisk nyresvigt:

Tidlige symptomer på kronisk nyresvigt er ikke indlysende, og kun når nyrerne ikke nok til at opretholde selv gå hele tiden, det tager for kroppen at blive vist produktivitet uræmi. Uræmi være involveret i flere organsystemer, åndedrætsorganerne, hjerte-kar-systemet, nervesystemet, mave-tarmkanalen, etc., kan være involveret, men symptomerne er mere kompliceret.

De tidligste uræmiske patienter føler sig utilpas, de ikke ønsker at spise, maveproblemer og kvalme, opkastning, oral sår, var duften af ​​urin i munden, og endda gastrointestinal blødning. Den gradvise udvikling af et signifikant anæmi, og mere tilbøjelige til blødning, såsom blødning næse, tænder, blødning, sort afføring, etc. Som sygdommen skrider frem, patienten føler træt, apatisk, svimmelhed, hovedpine, hukommelsestab, følelsesløshed, kløe og andre hud, men også hos patienter med fremskreden døsighed, irritabilitet, kramper, koma og andre symptomer.

Vores behandling effektiv og naturlig. Hvis du er interesseret i vores behandling, efterlade os en besked nedenfor, eller du kan sende dem hospitalkidney@yandex.ru og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert