2015年3月30日星期一

Coup mod jade

Coup mod jade
Akut nefritis stor skade, må vi tage forebyggende medicin. Nefritis patienter med det vigtigste for at forebygge infektion, mere motion, er opmærksomme på hygiejne og så videre. Kun hensyn til disse dele af livet, for at effektivt at forhindre nephritis.

Om vinteren for at holde varmen

Forskning har vist, at om vinteren, forringelse af nyrefunktionen for patienten end nogen anden sæson, hovedsagelig på grund af lav temperatur vasokonstriktion, blodtryk sprang til at reducere mængden af ​​urin, blod koagulation evne, er let at lave en situation i nyren.

2, ikke røre narkotika

Mange smertestillende, kolde retsmidler og urter har nyre toksicitet, efter de receptpligtig medicin for at forstå bivirkninger af receptpligtig antibiotika, smertestillende midler.

3, behandling af forkølelse

Hvis du gik kold igen, eller efter en kold, hypertension, ødem, urin boble løsning, er det bedst at finde et nephrologist til testning.

4, ikke spiser for meget

Spise for meget protein og salt vil øge byrden på nyrerne. Desuden sportsdrikke indeholder elektrolytter og salte, nyresygdom, som skal være forsigtig med sådanne drikkevarer.

5. Vær forsigtig, tilbagevendende tonsillitis

Hals eller mandler var streptokokinfektion, skal du sørge for at helbrede, ellers let føre til betændelse i nyrerne.

6, forvaltningen af ​​diabetes og forhøjet blodtryk

Dårlig kontrol af blodtrykket, kan diabetes for lang forårsage åreforkalkning, som består af millioner af renal mikrovaskulært spillet blodtryk, kontrol blodsukkerniveau er ikke særlig god, dårlig nyrer hurtigt.

7, moderat alkoholforbrug

Tilbageholdelse af urin i blæren, er det let at avle bakterier, som efter låsning kloak kan bakterierne inficere nyrerne gennem urinlederne.

8, til behandling af urinvejssten

Calculus gør ikke ondt, betyder ikke nyttiggørelse, især uretersten kan forårsage hydronefrose, langt ned, skader på nyrer er ikke helt klar over det.

9, drikke godt vand og flodvand er ikke ren, fordi ingen bly, cadmium, krom og andre tungmetaller er for høj, og skade nyrerne.

10, periodisk eftersyn

Fortrinsvis hvert halve år for at gøre urin og carbamid og kreatinin test, vil gravide øge byrden på nyrerne, bør nyrefunktionen overvåges for at undgå graviditet toxemia bliver uræmi.

没有评论:

发表评论

Online Expert