2015年3月6日星期五

Sådan forhindrer Hypertensive nefropati i nyresvigt?

Sådan forhindrer Hypertensive nefropati i nyresvigt
Hypertensive nefropati refererer til nyresygdom, forårsaget af langvarig hypertension. Hypertension (forhøjet blodtryk) på kort sigt ikke er livstruende. Hvis du ikke styre hypertension, blodtrykket skader hjerte og nyrer. Effektiv behandling er nødvendig, hvis patienter Postal diagnosticeret med hypertensiv nefropati, for at undgå dialyse eller nyretransplantation. Imidlertid hypertensiv nefropati skrider langsomt. Nå, hvordan man forebygger hypertensiv nefropati i nyresvigt?

Nyrerne er ansvarlige for at rense blodet af affald og giftstoffer til at producere urin, vedligeholde elektrolytbalancen, vælge de nødvendige hormoner og erythropoietin. Og så når nyrerne krænkes forskellige helbredsproblemer opstår. Hos patienter med hypertensive nefropati ofte hyppig vandladning om natten, proteinuri, hæmaturi, træthed, svaghed, kløe, appetitløshed og andre. I mange tilfælde er patienterne behandlet med lægemidler, der kontrollerer kun symptomerne og ubehag og ikke er beskadiget nyrer selv. Og så staten stadig forværres.

Vi i Kina behandler hypertensive nefropati kinesisk medicin, den nøjagtige sammenhæng af forskellige metoder til behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, blandingen Meykan, decoctions, fodbad, og andre. I behandlingen af ​​hver metode spiller en anden rolle og vil give forskellige resultater. Denne software er ikke kun reducerer presset behandling, men også beskytter den resterende nyrefunktion, reparere beskadigede celler og væv, henter nyrefunktionen. Især er det næsten ikke bringer nogen bivirkninger.

Med udviklingen af ​​sygdomsbehandling stanovlyaetsya sværere og sværere. Og så gå ikke glip den bedste tid for behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert