2015年3月28日星期六

Nefrotisk syndrom kan spise havet agurk ret?

Nefrotisk syndrom kan spise havet agurk ret?
Vi ved, at havet agurk høj næringsværdi, lavt kolesterol, er en typisk fødevarer, der er højt proteinindhold, lavt fedtindhold, lavt kolesterol. Kødet er mørt, let at fordøje, så det er meget velegnet til ældre og børn, såvel som fysisk svaghed konsum. Nefrotisk nyre hospital eksperter, havde patienterne nefrotisk syndrom kan spise agurker, men i moderate mængder.

1. Forbrug skrøbelig, blod mangel, underernæring, sygdom, postpartum svaghed konsum nyresvigt, impotens, natlig emission, hyppig vandladning konsum hypertension, hyperlipidæmi, hjertesygdomme, atherosklerose konsum kræftpatienter og strålebehandling, kemoterapi efter operation for at spise; hepatitis, nyre sygdom, diabetes; bekvemmelighed af mennesker med hæmofili og blødning forbrug; ældre og svagelige spiselige.

2. lider af akut enteritis, dysenteri, forkølelse, spyt, afføring blødning hos patienter med astma og som stagnation og fugt blok kan ikke spises.

Det skal bemærkes, at havet agurk gensidigt udelukkende fødevarer: ikke med havet agurk lakrids, eddike med fødevarer. Fuldt nyrepatienter kan have, reservere proteiner tendens til at være normale effektbehov, voksen per dag per kilogram legemsvægt 0,8-1,0 Valget af en høj næringsværdi af protein, såsom æg, mælkeprodukter, kød og etc., for at kompensere for tab i urin og forhindre ødem og til behandling af anæmi. Efter åbning med et svidende tør havet agurk kan også skæres i meget fin madlavning grød.

Folk plejer at spise er vigtigt, men også nødt til at udvikle gode spisevaner, for at sikre et godt helbred, så spiser sundt!

没有评论:

发表评论

Online Expert