2015年3月5日星期四

Sådan fjernes Interne skadelige stoffer fra kroppen i kronisk nyresvigt?

Sådan fjernes Interne skadelige stoffer fra kroppen i kronisk nyresvigt
Et af de vigtige funktioner pochek- metabolists fjerne salpetersyrling for at fjerne skadelige stoffer i lymfe, blod og væv, vil støtte syre-base balance og andre interne balancer. Men når en nyre er beskadiget, og deres funktion som følge af reduceret affald og giftstoffer ophobes i kroppen. I dette tilfælde, hvis forsinkelsen i behandlingen ikke er til stede, forekommer kronisk nyresvigt (CRF). Nå, hvordan du fjerner affald og giftstoffer fra blodet for at forhindre CKD? Så tilbyder vi dig nogle svar til at hjælpe dig.

1 Drik mere vand:

Eventuelle resterende skadelige stoffer i blodet nemt mødes og danner nyresten. I dette tilfælde er det muligt at drikke mere vand og øge vandladning, som hjælper med at fjerne affald og toksiner fra blodet til en vis grad. Drik frisk vand hver dag kan regulere kropstemperaturen, smøre led og muskler, fremmer fordøjelsen, at udvise den skadelige fra nyrerne og krop.

2 Forbruge friske frugter og grøntsager:

Nyrer fungerer med naturlig filter og de rene nyrerne fra affald og giftstoffer, som udskilles i urinen. Agurker, kirsebær og andre frugter eller grøntsager er nyttige til udledning af giftstoffer fra nyrerne. Agurker har vanddrivende egenskaber, der rydder urinrøret og nyrer hjælper fjerne giftstoffer fra urinvejene system. Cherry fremme udledning af giftige stoffer fra nyrerne og kan svække forstoppelse.

3 Shelf er rig på vitamin B6:

Vitamin B6 kan styre produktionen af ​​oxalat og hjælper med at lindre interne metabolists. Mange fødevarer indeholder rige vitamin B6, for eksempel, fuldkornsbrød, korn, nødder, tomater, fjerkræ, lever.

4 begrænse anvendelsen af ​​protein:

Forbruge for meget protein øger belastningen på nyrerne, og det er derfor nødvendigt at begrænse proteinet. Samtidig er det nødvendigt at vælge en høj kvalitet protein, såsom æggehvide, fisk, mælk, fedtfri kød og andre.

Her er naturlige retsmidler for at forhindre forringelse af nyrerne og til at bremse udviklingen af ​​kronisk nyresvigt. Jeg må sige, hvis disse metoder er suppleret med den kinesiske behandling af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Således beskadigede nyrer forbedres.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert