2015年3月22日星期日

Årsagen til diabetisk nefropati


Årsagen til diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er defineret traditionelle diagnostik (dette er en sekundær nefropati). Ifølge den traditionelle opfattelse, det er rigtigt. Det er mikrokarrør komplikationer af diabetes, specielt betød diabetisk glomerulosklerose, en læsion glomerulær beskadigelse blodkar. Ifølge den mest progressive og fremad cytologiske diagnose af sygdommen kaldet diabetisk glomerulære basalmembran.

Hvordan til at producere diabetisk nefropati? På grund af mangel på insulin eller insulinresistens, vil stige i blodglucose og øge blodglucose fører til en ændring i nyrerne gemotinamiki og fittings vises hypertension, blodglucose og højt indhold af fedt i blodet, og på samme tid, lipidperoxidation forårsage mange gratis oxygenradikaler, og endnu mere, formere glykosyleret hæmoglobin fører til rasshirennymu glykeringsslutprodukter. Alle disse kan forårsage skade på endotelceller renal glomerulus. Og skaden af ​​endotelceller tiltrække inflammatoriske celler i blodet og zamochat Samtidighed ferie inflammatoriske midler. Disse inflammatoriske midler vil suge i området mesenteriet, og forårsage udvidelse af mesangialceller; fusionsproces foden af ​​epitelceller producerer tykke dråber; udgyde af epitelceller fra bazavoy film; bazavoy film fortykkelse og lumen stenose gøre iskæmi og hypoxi og nyreskader barerskoy funktion glomerulær negativ ladning, og har ikke beføjelser til at holde protein lækage, bliver patientens tilstand dårlig og i sidste ende vil glomerulosklerose. Så klinisk synes stigning i BUN og kreatinin. Med denne pritsipe denne sygdom, kan vi let finde ud af årsagen til sygdommen er diabetisk glomerulære basalmembran sygdom. Er et symptom på proteinuri og vyshesleduyuschimi symptomer.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked nedenfor og eller mailes hospitalkidney@yandex.ru vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert