2015年3月28日星期六

Kost at genoprette nyresvigt

Kost at genoprette nyresvigt
Narkotika og terapeutiske apparater af nyresvigt er vigtigt at justere kost er også meget vigtig. Så længe patienter udvikler god livsstil, ordentlig kost, kan du få en sund krop og en sund livsstil.

For det første er mængden af ​​drikkevand

Der er behov Hvor meget vand til at foretage de nødvendige justeringer i henhold til de særlige omstændigheder i patienten. Hvis oliguri, ødem, hypertension, hjertesvigt, mv, skal være strengt kontrolleret vandforbrug; dialysepatienter nødt til at overvåge vandet for ikke at forårsage en masse af flydende naturlig aggregering, øget ødem, hjertesvigt eller vand forgiftning.

For det andet, en kost rig på vitaminer

Nyresvigt er ofte kvalme, opkastning, anoreksi, anoreksi og andre gastrointestinale symptomer og kost kontrol. Nedsætte fødeindtagelsen, utilstrækkelig indtagelse og forøget katabolisme, også mistet en del af processen med dialyse. Patient Vitamin er ikke nok, især vandopløselige B-vitaminer og C-vitamin, folinsyre, etc., skal være i overensstemmelse tilføje. Derfor bør patienterne spise flere rige stoffer, der indeholder disse friske frugter og grøntsager. Eller give oral tablet.

For det tredje, kost med lavt fedtindhold

Forhøjet kolesterol er en af ​​de incitamenter til at fremme udviklingen i nyresvigt. Selvom medicinsk behandling, er det vigtigt regulering af fødevarer. Rig på mættede fedtsyrer til at reducere fødeindtagelse, øget forbrug af umættede fedtsyrer.

Prøv ikke at spise eller spise mindre animalsk indmad. Du kan spise rige på opløselige fibre, såsom havre, boghvede, risklid og så videre.

For det fjerde de tilsvarende mineraltilskud

De fleste patienter med kronisk nyresvigt var mere eller mindre en elektrolyt ubalance, såsom calcium, kalium, fosfor høj. I processen med fodring, skal du foretage passende justeringer baseret på resultaterne af en blodprøve. Ødem, hypertension, oliguri patienter til at tage saltfattig diæt, skal du bruge lav fosfor. Dialysepatienter udsat for høj aluminium, overdreven indtagelse af aluminium (fx antacida, aluminiumhydroxid), kan resultere i toksicitet aluminium bør begrænses.

Vores behandling effektiv og naturlig. Hvis du er interesseret i vores behandling, efterlade os en besked nedenfor, eller du kan sende dem hospitalkidney@yandex.ru og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert