2015年3月29日星期日

Sådan undgår lider uræmi?

Sådan undgår lider uræmi
Nyrerne er vitale organer i kroppen, kan det hjælpe os til at udskille affald, giftstoffer, etc. Når alvorlig nyreinsufficiens, skal du sørge for at gå til hospitalet til undersøgelse og behandling for at undgå lider uræmi. For at undgå lider uræmi?

Drik te

Nogle mennesker tror, ​​at drikke te kan blive ædru, i virkeligheden, er ikke kun ineffektivt, men også skade nyrerne. Theophyllin i te kan hurtigt påvirke nyrerne spiller en vanddrivende effekt, det har endnu ikke været re-ekspansion udgangsalkoholen nyre nyre stimuleres til at gøre meget ethanol, der påvirker nyrefunktionen.

For det andet, en drink

Sodavand og sportsdrikke overforbrug kan indirekte føre til nyreskader. Organisme PH 7.2, disse drikkevarer er generelt meget sure krop pH ændrer sig væsentligt efter at have drukket. Nyrerne regulere pH af de vigtigste organer i det menneskelige legeme, langsigtet overdreven indtagelse af læskedrikke og sportsdrikke, ville belaste nyrerne for at øge sandsynligheden for nyreskader.

For det tredje, ofte hindrer

Nogle mennesker travlt i lang tid til at holde sig tilbage. Urin i blæren er for lang, er det let at avle bakterier, vil bakterierne retrograd gennem urinlederen til nyrerne, hvilket fører til urinvejsinfektioner og pyelonephritis. Derefter kan den type af tilbagevendende infektioner føre til kronisk infektion og vanskelige at helbrede. Patienter, som ikke blot rygsmerter, uopsættelighed og andre symptomer, kan det udvikle sig til akut uræmi.

Fjerde for lidt vand

Hvis en lang tid uden vand, vil urinen falde koncentrationer af toksiner affald og urin udføres stiger. Fælles kliniske nyresten, hydronefrose og så tæt forbundet med lange perioder uden vand. Tilstrækkeligt vand kan fortynde urinen, for at beskytte nyrerne, fremmer fuld udledning af affald og giftstoffer.

Femte, overspisning

Øgede muligheder for moderne middag, ofte spiser for meget, "lækker" fødeindtagelse i sidste ende vil producere affald - urinsyre og urea. De fleste af disse affald gennem nyrerne, vil overdreven magt sikkert øge belastningen på nyrerne.

For således at have en sund mandlig fysik bør være opmærksomme på kost og nogle små detaljer i livet, så du kan undgå bestemte sygdomme.

没有评论:

发表评论

Online Expert