2015年3月23日星期一

Hvilke symptomer på kronisk glomerulonephritis tidlige

Hvilke symptomer på kronisk glomerulonephritis tidlige
Kronisk nefritis betyder inflammatorisk glomeruli. I vores nyre blodgennemstrømning, når de bliver filtreret gennem glomerulus affald, toksiner og andre skadelige stoffer og fjerne dem fra kroppen og blodet samtidig bevarer næringsstoffer i kroppen. Men når en inflammatorisk reaktion forekommer i den glomerulære membranfiltrering og beskadiget affald nakaplyayutsya og skadelige stoffer i blodet og næringsstoffer lignende protein lækager.

Der kan være en række symptomer i de tidlige stadier af kronisk glomerulonephritis, og nogle af symptomerne ikke er let tilgængelige, og nogle er tydeligt at se. Der er flere almindelige symptomer, at de fleste patienter med kronisk nephritis kan have.

Ødem

Når folk får kronisk glomerulonephritis, kan deres nyrer blive beskadiget og nyrer kan ikke gøre et godt stykke arbejde som sædvanlig. Således kan nyrerne ikke lække overskydende væske i blodet og miste den funktion at opretholde elektrolyt balance, hvilket fører til væskeophobning og akkumulering af natrium. Taler indlysende hævelse i benene, ankler og øjenlåg.

Hæmaturi eller blodig urin

Bloody urin er et almindeligt symptom hos patienter med kronisk nefritis grund af beskadigede glomeruli og renal dysfunktion. Som regel kan hæmaturi opdeles i 2 typer: brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi. Gross hæmaturi kan ses med det blotte øje og farven af ​​te-farvet urin, mørk orange eller rød. Nogle patienter kan have en thrombe eller blodgennemstrømningen i urinen. Mikroskopisk hæmaturi kan ses kun under et mikroskop.

På samme tid i hverdagen hos patienter med kronisk glomerulonephritis skal betale meget opmærksomhed til tilstrækkelig hvile, regelmæssig medicinsk analyse, kontrol blodtryk og infektioner.

Hvis du har spørgsmål til denne sygdom, kan du sende en mail til e-mail-hospitaikidney@yandex.ru, og vi vil svare så hurtigt som muligt. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert