2015年3月3日星期二

Med kronisk nyresvigt forårsaget af diabetes: Proteinuri er der?

Med kronisk nyresvigt forårsaget af diabetes: Proteinuri er der
Spørgsmål patient:

Hej, læge! Jeg har kronisk nyresvigt (CRF), som har tætte bånd til diabetes. Og i øjeblikket bemærket protein i urinen, godt min proteinuri, der viser?

Svar:

I dag er forekomsten af ​​diabetes bliver højere og højere, der er flere og flere mennesker lider af diabetes. Års diabetes forårsaget af farlige og alvorlige komplikationer, herunder kronisk nyresvigt (CRF). Proteinuriya- er en af ​​de almindelige symptomer på CKD. Lækage af protein har tætte bånd til nyre patologiske forandringer.

- Glomerulær hæmodynamiske forstyrrelser:

Metabolisk glucose kan stimulere aktiverende faktor af blodkarrene og øge den glomerulære afferent arterie. Dette kan øge blodgennemstrømningen til kapillærer glomeruli stigning glomerulære filtrationshastighed (GFR), og hvor albuminet kan lække fra blodet ind i urinen.

- Dysfunktion af glomerulær filtration membran:

Diabetes påvirker glomerulær filtration membranprotein og kan således strække sig gennem membranen ind i urinen.

- Renal tubulær acidose:

I det normale tilfælde er proteinet absorberes af nyretubuli, og kun meget lidt protein lækker fra blodet. I diabetes, højt sukker undertrykker proliferation af epitelceller i nyretubuli og endda forårsage fibrose celler og påvirker deres evne til at absorbere. Og så nepoglaschenny protein lækker i urinen.

- Overtrædelse af faktorer for vaskulær endotel vækst:

Vaskulær endotel vækstfaktor kan regulere produktionen af ​​vaskulær permeabilitet og endotelceller. I diabetes, produceret flere af disse faktorer og så forværrer utetki protein.

Proteinuri viste, at nyrerne allerede stærkt beskadiget, og så hurtig behandling er nødvendig, og vil ellers dialyse. Konventionel behandling såsom steroider og immunosuppressive. ACE-hæmmere og ARB kan hjælpe dig med at fjerne proteinuri, men de kan ikke genoprette nyrefunktion.

Heldigvis for vores behandling baseret på kinesisk medicin løse manglerne ved traditionel behandling og med held undgå dialyse. Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked nedenfor og kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert