2015年3月1日星期日

Pleje af patienter med diabetisk nefropati

Pleje af patienter med diabetisk nefropati
Diabetisk nefropati er blevet en af ​​de trusler mod menneskers sundhed, og at diabetisk nefropati er forårsaget af mange års alvorlig diebetom. Og flere og flere mennesker lider af denne nyresygdom. Eksperter og læger studerer nye behandlinger for diabetisk nefropati og nye lægemidler. Men den eneste behandling på hospitaler er ikke nok til hærdet eller forbedret diabetisk nefropati. Her vil vi sige noget om den daglige pleje af patienter med diabetisk nefropati.

1. Streng kontrol med blodsukkeret: diabetisk nefropati forårsaget af mange års alvorlig diebetom. Hos patienter med denne sygdom blodsukker ofte høj, hvilket påvirker nervesystemet, øjnene og renal system. Generelt styrer blodsukker: insulininjektioner til middag, gå til antidiabetika, passende motion og forbruge den rigtige mængde af sukker (det er nødvendigt at beregne den krævede daglige indtag af sukker i henhold til sundheds- og blodsukker).

2. kontrollere højt blodtryk: diabetisk nefropati ofte forbundet med højt blodtryk i patienter med denne ofte højt blodtryk, der forårsager glomerulær åreforkalkning. Til styring af forhøjet blodtryk kan være:

A. tager antihypertensiv medicin.

B. gøre regelmæssig motion, dvs. bedre at gøre aerobe motion, såsom gåture, jogging, tai chi, cykling og svømning og andre aerobe motion.

V. korrekt afbalanceret kost med lidt salt (<6 g / d): forbruget af fødevarer, forebyggelse af forhøjet blodtryk, som svampe og selleri; predotvraschanie for fedtet mad, som regel mad rigeligt vand.

3. Strengt begrænset proteinindtag: forbruget af fødevarer, der indeholder protein af høj kvalitet og vitamin nødvendig kulhydratindtagelse

4. Izbezhenie forskellige infektioner og skader: for sårheling hos patienter med diabetisk nefropati vanskelig.

Denne tekst er afsat til patienter med diabetisk nefropati. Det er lidt af den daglige pleje til behandling af diabetisk nefropati. Jeg håber, at vi har skrevet sygdommen for dig.

Hvis du har flere spørgsmål til os, bedes du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert