2015年3月2日星期一

Hvad er årsagen mave Uvelichivenie patienter i dialyse?

Hvad er årsagen mave Uvelichivenie patienter i dialyse
Dialyse er en fælles brede behandlinger, når kronisk nyresygdom (CKD) er uafvendeligt spepeni. Dialyse forlænger livet og renser blodet af visse farlige stoffer, og så mange patienter tager dialisch. Men langsigtet dialyse forårsager forskellige bivirkninger. Forøgelse maven ofte meddelelse i patienter i dialyse. Hvad er årsagen til det?

Under dialyse vi nødt til at balancere input og output af fluid fra patienter og input og output af nyrerne er de samme i antal, således at væsken ikke ophobes i kroppen, og det er let væsken akkumuleres i maven og lungerne. Hvis der under dialyse ikke vises nogen overskydende væske, oppustethed og abdominal Stigende opstå.

Endvidere i polycystisk nyre Stigende mave forekommer ofte. Dialyse kan erstatte nyre filtravat blod og fjerne affald og giftstoffer, og dermed kan det svække dårlige th appetit, kløe, opkastning, kvalme og Durga. Men for cyster på nyrerne, han ikke gør noget. Med stigende Børster undertrykke det omgivende væv og trold. Når nyrerne svigter, overskydende væske akkumuleres i maven og mave så stiger.

Sådan behandler Stigende maven hos patienter i dialyse?

Dialyse gør kun brusere og frisk nyrefunktion, og kun fjerner nogle skadelige stoffer, og for beskadigede nyrer, han ikke gøre noget. Og det er grunden til mange patienter ikke ønsker at tage dialyse. Hvis du er i dette nummer, foreslår vi, at du prøve vores effektive behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. I denne proces Osmotherapy aktive stoffer i urter kan udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen og forebygge blod stasis, for at give de nødvendige næringsstoffer nyrer, reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, genoprette nyrefunktion og forbedre sundheden for nyrerne. Især denne Osmotherapy kan reducere nyrecyster.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert