2015年3月19日星期四

Penetration terapi af nyreinsufficiens

Penetration terapi af nyreinsufficiens
Sunde nyrer filter blod til at opfylde affald og giftstoffer. Men når nyrerne er beskadiget, deres filtrering kapacitetsreduktion. I dette tilfælde de ekstra skadelige stoffer ophobes i blodet og i nyrerne og forårsage forskellige problemer, herunder fordøjelsesproblemer, nerve problemer og gastrointestinale problemer. Og så rense blodet og nyrer - det er meget vigtigt at forhindre farlige og tayazhelye betingelser og forlænge levetiden af ​​patienter. Nå, hvordan man effektivt og sikkert rense nyrerne?

Forebyggelse af akut nyresvigt er reduceres for at undgå årsagerne til det.

Forebyggelse af kronisk nyresvigt er reduceret til behandling af kroniske sygdomme som pyelonefritis, glomerulonephritis, urolithiasis.

Og effktivnye og rettidig behandling for at reducere symptomerne på nyresvigt er meget nødvendigt.

De grundlæggende metoder til at reducere symptomer og komplikationer:

Terapi for anæmi som ekstra jern i kosten, injektion af erythropoietin og blodtransfusion.

Yderligere Kalitsov og D-vitamin

Fødevarer med lavt proteinindhold, flydende begrænsning, salt, kalium, fosfor og andre elektrolytter og få nok kalorier, hvis du mister vægt.

Dialyse til oprensning affald og overskydende væske fra kroppen.

Behandling af nyre nyttiggørelse

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy:

Hver nyre indeholder millioner af enheder af de grundlæggende funktioner såsom nephron. Under gemmule fiasko, nyreskader så meget, at mindre end 15% gemmule funktion tilbage. I nyresektioner, mistede funktioner og iboende døde sektion ikke kan inddrives, og vil fortsætte med at arbejde.

Rolle Micro-kinesisk medicin er Osmotherapy restaurering af beskadigede men ikke helt tab af funktionsenheder og forposter resterende sunde dele, på grund af den tilstand af nyrerne vil forbedre til et vist niveau og signifikant forbedre forebyggelsen. Jo hurtigere behandles, vil bedre virkningen være.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert