2015年3月23日星期一

Sådan behandler polycystisk nyresygdom?

Sådan behandler polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom - en arvelig sygdom. Patienter med polycystisk nyresygdom lider ofte af hypertension (forhøjet blodtryk) i det 30. år, øget kreatinin i blodet i den 40. år, nyresvigt, i 50 år. Patienter i 20 år, er det svært at mærke polycystisk nyre fra sin. Bad livsstil forværrer væksten af ​​cyster. Og så en sund livsstil er nødvendig for at kontrollere symptomerne, og at undertrykke væksten af ​​cyster.

Polycystisk nyresygdom har i tankerne en masse af cyster med inert væske i nyrerne. Disse cyster i nyrerne bliver mere og mere stigende og nyrer, store cyster og endda ændre strukturen af ​​nyrefunktion og renal povrezhdyayut. Når beskadigede celler og væv i nyrerne, kan patienter lider af kronisk nyresvigt.

De aktive ingredienser i kinesiske urter kan udvide blodkarrene til at forbedre blodcirkulationen, giver de nødvendige næringsstoffer og ilt, for at øge permeabiliteten af ​​celler foring kistnyh undertrykke sekretion cystisk væske, hvilket reducerer cyster i nyrerne fra roden.

Effektive divisorer i medicin fra kinesiske urter kan udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen, reparere beskadigede celler og forbedre nyrefunktionen. Derfor kan vores fremgangsmåde til behandling hjælpe med at forhindre eller behandle polycystisk nyresygdom.

Hvis du har spørgsmål om polycystisk nyresygdom, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge, og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert