2015年3月28日星期六

Sådan behandler nephritis?

Sådan behandler nephritis
Nyresygdomme er nephritis, renal organisationsstruktur er den vigtigste egenskab ved de inflammatoriske ændringer forekommer, kan resulterer i forskellige grader af renal dysfunktion i en gruppe af nyresygdomme være forårsaget af forskellige årsager. Så hvordan man behandler nephritis?

1, antikoagulation nephritis

Glomerulonephritis patienterne, hvis der er blodpropper, så den vigtigste årsag til denne situation blodpladeakkumulering eller aflejring af cellulose forårsaget. For denne type nefritis patienter, sædvanligvis behandling anvendte antikoagulerende lov, effektiviteten af ​​denne behandling for nephritis god, høj stabilitet og lette rehabilitering.

2, anti-infektion behandling af nephritis

Hvis du hører til akut nefritis, og patienterne smittet med nederlag, det normalt kræver patientens antibiotikabehandling, vil effekten af ​​denne behandling være bedre, bedre at reparere skaden. Hvis patienten er inficerede læsioner, denne terapi er relativt lille.

3, at være opmærksom på behandling af hypertension

Life, mange patienter også lider af forhøjet blodtryk, glomerulonephritis, nefritis, og for disse patienter under behandlingen bør være opmærksomme på behandling af hypertension, blodtryk bidrager til rehabilitering af jade. Især for patienter med akut nefritis med en stor mængde blod i den tidlige debut af den almene vilje, bør behandlingen af ​​disse patienter være opmærksomme på at reducere lydstyrken, skal du fjerne rester.

4, at dialyse behandling af nephritis er mere almindelige

Generelt dialyse hos patienter med akut nephritis, især hos patienter med nedsat nyrefunktion få. Jade tilhører reversibilitet af sygdommen, hvis den ikke behandles ordentligt, kan helbredes fuldstændigt. Dialyse i kombination med medicinsk behandling, mange patienter er generelt en god virkning.

Moderne behandlingsmetoder nephritis, der er meget højere end blot de almindelige typer. Især når behandlingen har mere at følge lægens råd, positiv og læger kommunikerer, vælge den relevante metode til behandling i henhold til deres egne forhold, målrettet terapi, ordentlig behandling så hurtigt som muligt, for at kunne hjælpe patienter genvinde deres helbred.

没有评论:

发表评论

Online Expert