2015年3月22日星期日

Sådan behandler diabetisk nefropati

Sådan behandler diabetisk nefropati
Under behandlingen, ikke kun vestlige medicin og narkotika, men også kinesisk medicin og medicin, du bruger, stadig gennem følgende måder at få medicinsk effket:

1) vasodilation, hvorfor du har brug for en udvidelse af et blodkar? Fordi når en glomerulær kapillær vises sedimentering af immunkomplekser, det vil helt sikkert blive iskæmi og hypoxi af forskellige celler i kapillarrøret. Formålet med vasodilation - forbedring af status af blodet i blodet sistetah i nyren, berolige situationen iskæmi og hypoksi iboende i nyreceller, der giver et godt miljø for yderligere reparation af endotelceller, epitelceller og mesenteriske celler.

2) Anti-inflammatorisk: Hvad-invariant-betændelse? Denne betydning er enkel at reducere infiltrering af inflammatoriske celler, hvilket letter yderligere skade forbundet med glomerulære celler.

3) Anti-koagulation Multiplikation af inflammatoriske celler i blodet i et vist omfang forøger viskositeten af ​​blodet, og det fremmer dannelsen af ​​microthrombi i kapillær glomeruli. Brugen af ​​antikoagulant at mindske presset af trombedannelse, lægge grunden til reparation af de iboende celler.

4) Destruktion: at multiplikationen af ​​inflammatoriske celler i den kapillære og mikrotrombov i et blodkar, sedimentering af immunkomplekser, vil fremme akkumuleringen af ​​sediment i endotelceller, epitelceller og mesenteriske celler og en stigning i ekstracellulær stroma. For at gøre dette, skal du bruge passende medicin for at deaktivere sediment og ekstracellulære stroma, og udskille dem i urinen.

Baseret på anvendelse af lægemidler vyshesleduyuschih, kinesisk og vestlig medicin bør prekrastno forener og vise det bedste behandlingsmulighed. Så vi kan opnå den ønskede virkning. Takket være en rationel udnyttelse af fire vyshesleduyuschih behandlinger glomerulær kapillær basalmembran er helt restaureret, og narmalno fysiologiske funktion, der vil også blive gendannet og vil barerskaya funktion epitelceller. Efter genoprettelse af disse funktioner, klinisk simpotmy albumin, forsvinde.

没有评论:

发表评论

Online Expert