2015年4月18日星期六

Behandling af kronisk glomerulonephritis, der har brug for opmærksomhed?

Behandling af kronisk glomerulonephritis, der har brug for opmærksomhed
Vi skal være i behandlingen af ​​vestlig medicin behandling, vil det nå målet løsning.

Generelt behandling af kronisk glomerulonephritis opmærksom på følgende:

1. Anvendelse af diuretika bør være "små, intermitterende, deling" som en standard, og være opmærksomme på vand og elektrolytbalancen; hvis plasmaprotein er mindre end 25G / l, bør være hensigtsmæssigt at tilføje albumin og plasma kolloidosmotiske pres for at øge vandladning, hævelse.

2. antihypertensiv behandling, bør blodtrykket ikke være for hurtige til at undgå renal blodgennemstrømning styrtdykkede. Guanidin pyridin allerede påvirker den renale blodgennemstrømning, en lille mængde af brug.

3. Anvendelsen af ​​antikoagulantia, bør være opmærksomme på at styre koagulationstid og protrombintid blev blødningstendens observeret.

4. hormoner til at følge "den første volumen bør være tilstrækkelig til at reducere doseringen langsomt spare mere" -princippet at observere drug gastrointestinale reaktioner, hvis det er nødvendigt, med andre stoffer af samme tjeneste.

5. kronisk nyresygdom kronisk nephritis, i lang tid, er det vanskeligt at helbrede, er et konstant problem, holde sig til behandling seks måneder eller endda 1-2 år, for at være i stand til at helbrede.

6. Oral TWP regelmæssigt overvåge leverfunktionen og nyre.

7. Kortsigtede eller første forekomst af azotæmi, skal patienten blive i sengen for bæredygtig udvikling er for restriktive foranstaltninger.

8. Ingen signifikante ødem og hypertension patienter bør ikke begrænse forbruget af vand og natrium, med en tilsvarende stigning i fugt for at øge mængden af ​​urin. Mild til moderat azotæmi hos patienter uden begrænsning af proteinindtag at opretholde en positiv kvælstofbalance in vivo. Især tabet af protein og flere patienter være mere opmærksomme. Proteinuri, azotæmi er forbundet med milde stigninger forbruget af vegetabilsk protein, såsom soja. Svær eller progressiv azotæmi nødt til at begrænse indtagelsen af ​​protein.

9. Western sygdomsbekæmpelse, medicin inddrivelse af nyrefunktion og i sidste ende opnå meget god terapeutisk virkning. Over generelle betragtninger i behandlingen af ​​kronisk glomerulonephritis, håber jeg for din hjælp. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert