2015年4月27日星期一

Forebyggelse af diabetisk nefropati, "tre nøgle"

Forebyggelse af diabetisk nefropati, "tre nøgle"
Diabetisk nefropati er sekundære sygdomme, vi skal tage hensyn til ikke kun begyndelsen af ​​de faktorer, men også nødt til at overveje tabu nefropati. Forebyggelse af diabetisk nefropati, i virkeligheden, af de mange aspekter, men de følgende tre aspekter har brug for særlig opmærksomhed.

1, bør varigheden af ​​diabetes i mere end fem år altid kontrollere nyrefunktionen, mikroalbuminuri kvalitet protein, protein, mikroalbuminuri i 24 timer, og være opmærksom på blodtryksmåling, fundus undersøgelse.

2, bør du tjekke for mikroalbuminuri og β2 - mikroglobulin, tidlig påvisning af diabetisk nefropati. Hvis mikroalbuminuri øget efterspørgsel kontinuerlige målinger at bestemme, om de vedvarende mikroalbuminuri.

3 for at bestemme, om stigningen i albumin og stigning i faktorer som urinvejsinfektioner, motion, højt blodtryk, er nødt til at være på vagt. Kontrollere blodsukkeret, hvilket gør det så tæt som muligt til det normale. Hvis> 18,7 / 12kPa blodtryk, skal være aktivt buck, for således at opretholde trykket inden for normalområdet. Samtidig skal det understreges, lavt saltindhold, lavt proteinindhold, høj kvalitet protein, foretrækkes.

Over tre aspekter er meget vigtige i forebyggelsen af ​​diabetisk nefropati bør være særlig opmærksom. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert