2015年4月12日星期日

Tre spørgsmål skal være opmærksomme på patienter med diabetisk nefropati

Tre spørgsmål skal være opmærksomme på patienter med diabetisk nefropati
1. hvordan du justerer kost af diabetisk nefropati?

Patienter med diabetisk nefropati gøre en fornuftig kost, lav-salt, lavt proteinindhold, lavt kolesterol, fedtfattig kost, diabetes diæt principper. Anomalier proteinuri, spise mindre eller spise vegetabilsk protein, såsom bønner og sojaprodukter. Kvantitativ optagelse af høj kvalitet animalsk protein, såsom magert kød og uden fiskeskind, og så videre. Hvis nyrefunktionen var ikke normalt at begrænse frugter og grøntsager er høj i kalium, såsom voldtægt, spinat, tomater, tang, bananer, ferskner og andre. Under forudsætning af en streng glykæmisk kontrol, er det tilrådeligt at øge forbruget af pasta, undgå mere protein og fedt fordeling. Proteinuri og ødem hos patienter med nedsat nyrefunktion, den passende kostplan baseret på patientens tilstand og forfatning.

2. hvordan du styrer dit blodsukker under behandling af diabetisk nefropati?

Ved behandling af diabetisk nefropati streng kontrol af blodsukker, diabetes og diabetisk nefropati tæt forbundet. Diabetisk nefropati patienter har brug for orale hypoglykæmiske midler gliquidon. Kost og medicin kan ikke kontrollere eller nyresvigt, så hurtigt som muligt at anvende insulin, intensiv pleje eller insulinpumpebehandling.

3. diabetisk nefropati i sport bør være opmærksom på hvad?

Patienterne har brug for ordentlig motion, i begyndelsen af ​​diabetisk nefropati til rask gang kan baseres aerobic, motion i 30 minutter om dagen, fem dage om ugen, mindst. Undgå langvarig overdreven motion.

Desuden behandling af diabetisk nefropati er også vigtigt at bemærke nogle af de andre problemer. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert