2015年4月15日星期三

Mere almindelige symptomer på nefrotisk syndrom - makroalbuminuri!

Mere almindelige symptomer på nefrotisk syndrom - makroalbuminuri
Nefrotisk syndrom er den mest almindelige sygdom i vores liv, symptomerne på nefrotisk syndrom forekomme enkelte patient er anderledes, de mest almindelige symptomer omfatter, hvad betyder?

Mere almindelige symptomer på nefrotisk syndrom - massiv proteinuri:

Dette er en af ​​de mest almindelige symptomer på nefrotisk syndrom, hovedbestanddel er albumin, plasmaproteiner også indeholde andre bestanddele. Permeabilitetsændringer glomerulære basalmembran i patienter med nefrotisk syndrom, en væsentlig årsag til proteinuri produceret ændringer i ladningen barriere og mekaniske barrierer reabsorption og katabolisme evne tubulære epitelceller har også en indflydelse på dannelsen af ​​proteinuri.

Andre symptomer

Hyperlipidæmi: nefrotisk syndrom urin viste lipider, vises kropsfedt dobbeltbrydning i urinen, måske epitelceller indeholdende kolesterol eller fedt dråber, et symptom på nefrotisk syndrom.

Hypoproteinæmi: nefrotisk syndrom, nedsat syntese af albumin

Når fødevarer har fået nok kalorier og proteinsyntese i leveren af ​​patienten per dag om Albumin 22,6 g, 15,6 g per dag signifikant forøget end sædvanligt. Når den kompenserende rolle liver syntese af albumin er tilstrækkelig til at dække det protein tab i urinen forekommer hypoproteinæmi. Mellem hypoalbuminæmi og urinproteinudskillelse er ufuldstændig, er det et symptom på nefrotisk syndrom.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert