2015年4月12日星期日

Behandling af diabetisk nefropati

Behandling af diabetisk nefropati
Diabetes er en kronisk sygdom, der har ringe effekt på liv og arbejde, så det vil ikke forårsage opmærksomhed patienten, let føre til diabetisk nefropati, selv uræmi. Således behandling af diabetisk nefropati fra starten af ​​behandlingen af ​​diabetes mellitus og intensiv behandling af diabetes-induceret forhindre diabetisk nefropati. Her er et kig, som i behandling af diabetisk nefropati.

For det første er der ingen specifik behandling for diabetisk nefropati. Nefrotisk syndrom patienter bør ikke bruge kortikosteroider eller cytotoksiske lægemidler.

For det andet, aktivt bør kontrollere niveauet af sukker i blodet. Herunder kost terapi, orale hypoglykæmiske midler og insulin. Når azotæmi, rettidig tilpasning af insulin og orale hypoglykæmiske midler, doser og typer.

For det tredje begrænsning af proteinindtag (≯0.8g / dag). Hvis det er nødvendigt, yderligere vigtige aminosyre α- eller behandling.

For det fjerde, hypertension eller ødem hos patienter med normal nyrefunktion, kan bruge lave doser thiaziddiuretika. patienter med nedsat nyrefunktion er der skal bruges, eller et loop-diuretikum indapamid tabletter; undtagen nøje begrænse natrium indtag bør forlænges i rimeligt omfang opløst vanddrivende; hvis dit blodtryk er for højt eller dysfunktion er ikke bestemt ved at opløse den diuretiske tilstand aktivt at udvide ingen forbedring, overveje dialyse.

Femte, blodtrykket falder under 18.6Kpa. I kombination med et diuretikum, hvis det er nødvendigt, calciumkanalblokkere og blokkere af hjerte- β- selektive receptorantagonister og angiotensin II.

Sjette, rettidig behandling af hyperlipidæmi og hyperurikæmi.

Syvende, brug af anti-trombocytaggregation og adhæsionen af ​​lægemiddel, såsom dipyridamol, ticlopidin, aspirin eller heparin. Korrekt brug af traditionel kinesisk medicin, kontrol af blodsukkeret, forbedre mikrovaskulære sygdom har en god effekt.

Ottende, da Ccr 10 ~ 15 ml / min eller serumkreatinin nåede 530 ~ 710μmon / l, kan betragtes som en alternativ behandling.

Ovenstående kort introduktion til behandling af diabetisk nefropati. Der findes ingen specifik behandling for diabetisk nefropati, tidlig aggressiv behandling og forebyggelse af diabetes, diabetisk nefropati forhindre konverteret. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert