2015年4月30日星期四

Sådan behandler kvinder, der lider af nefritis

Sådan behandler kvinder, der lider af nefritis
Kvinders skrøbelige, altid være mere opmærksom på indholdet, hvis ikke opmærksomme på overkroppen er en sygdom, men i dagens Jade blev kvinders sundhed "killer" af kvinders liv og arbejde for at bringe en masse af nød for kvinder Jade hvilken behandling tilgang med følgende se til den.

Behandling af kvinder jade flere aspekter at bemærke:

1, en udvidelse af den renale arterie, forbedre den lokale mikrocirkulationen, øge den effektive perfusion, nedsat nyre afhjælpe hypoxi.

2, inhibering af inflammatoriske mediatorer, blokering nyrefunktion fortsat beskadige cellebeskadigelse, fremmer metabolisk funktion, nedsat glomerulær patologi.

3, nefritis patienter med tilbøjelighed til hypoproteinæmi, hvilket resulterer i koncentration i blodet af høj viskositet hyperkoagulations stigning fibrinolytiske evne til at inhibere lipoprotein øget fibrinklump opløse kapacitet reduceres, hvilket resulterer i thrombose. Derfor, for at rettidig behandling med antikoagulantia for at forhindre mere sker.

4, hvis i den indledende fase af renal fibrose jade ikke effektivt blokeret progression af renal fibrose øger nyrefunktion i celleskader. Så for at bryde den ekstracellulære matrix, blokering renal fibrose, inddrivelse af nyrefunktionen.

5, reparere beskadigede nyre celler, til at give de nødvendige næringsstoffer.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert